29. syys 2020

Details:

Email [email protected]

Schedule

Date:
Time:

Uusien vakaopettajien ilta

KUTSU UUSIEN VAKAOPETTAJIEN ILTAAN!

Hei tuore varhaiskasvatuksen opettaja/varhaiskasvatuksen erityisopettaja! Tervetuloa viettämään yhteistä iltaa muiden uransa alkutaipaleella olevien vakaopettajien kanssa. Espoon seudun Varhaiskasvatuksen Opettajat ry haluaa tarjota tukensa sinulle tässä tärkeässä vaiheessa. Tapahtuma on rento ja keskustelupainotteinen tilaisuus, jossa pääset jakamaan kokemuksiasi työelämästä, kysymään mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai vain kuuntelemaan ja oppimaan muiden kokemuksista.

Kenelle: Vasta-aloittaneet, aloittamassa olevat ja muutaman vuoden töissä jo olleet varhaiskasvatuksen opettajat sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajat

Mitä: Ruokaa, viiniä, keskustelua, verkostoitumista, jakamista, tukea, vastauksia kysymyksiin

Aika: Tiistaina 29.9.2020 Klo 17.30-19.30

Paikka: Akavatalo Ope-tila. Osoite: Rautatieläisenkatu 6, Helsinki

Jos et koe kuuluvasi tapahtuman kohderyhmään, niin vinkkaa tapahtumasta oman työpaikan tai lähipiirin tuoreille opeille! Tilaisuudessa voi liittyä meidän jäseneksi, jos ei vielä ole.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset ruokarajoitteet 26.9.2020 mennessä osoitteeseen: [email protected] . Lähetä ilmoittautumisen yhteydessä meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä tai aiheita, joista toivoisit keskusteltavan illan aikana.

Illan ohjelma:

Klo 17.30 Ruokaa ja viiniä tarjolla

Klo 18.00 Opettajan työn ilot ja haasteet, kokemusten jakamista, vastauksia kysymyksiin

Klo 19.30 Tilaisuus päättyy

Olemme ottaneet huomioon, että tilaisuudessa on mahdollista pitää huolta turvaväleistä.